Изкуството да живееш - Програма за щастие

Едно прекрасно преживяване

Изкуството да живееш - програма за щастие (Изкуството на дишането) е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Изкуството да живееш - програма за щастие се провежда в над 150 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Изкуството да живееш - Програма за щастие

Специални дихателни техники

Съдържание

  • Йога позиции за цялото тяло
  • Зареждащи с енергия дихателни техники
  • Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ дихателен процес, който хармонизира тялото и ума, премахвайки стреса на клетъчно ниво
  • Забавни интерактивни процеси
  • Практическа мъдрост за пълноценен живот
     

Изкуството да живееш - Програма за щастие

Специални йога упражнения

 

Предстоящи курсове:

 

Споделени преживявания от курса Изкуството да живееш - Програма за щастие:

На курса Изкуството да живееш - Програма за щастие намерих нещо, което търся от много време. Извади ме от състояние, в което бях изпаднала и ми помогна да се справя сама да изляза от него. Даде ми надежда и вяра, че мога да се справя с моите преживявания.
Сашка

Невероятно преживяване. След курса Изкуството да живееш - Програма за щастие се почувствах много по-концентрирана и по-здрава. Започнах да се усмихвам повече. Хората от моето обкръжение също забелязват промяната.
Нели

Изкуството да живееш - Програма за щастие

Уникално дълбоко преживяване

След курса Изкуството да живееш - Програма за щастие се чувствам освежена с повече енергия и радост в душата. Придобих спокойствие и удовлетвореност.
Елизабет Бонева

Трудно ми е да започна, защото се чувствам прекалено добре след курса Изкуството да живееш - Програма за щастие, за да говоря каквото и да е. Владеят ме емоции като благодарност, радост, удовлетвореност и душевен комфорт. С една дума – щастие. Днес и сега – благодаря.
Еми Новакова

Чувствам се по-дейна и по-спокойна. За мен курса Изкуството да живееш - Програма за щастие беше нещо ново. Досега не съм се занимавала с такъв тип упражнения и медитация. Смятам, че това ми дава нова посока в живота. Благодаря!
Кети

Курсът Изкуството да живееш - Програма за щастие беше една много приятна изненада за мен. Не съм предполагала, че може да ми подейства толкова релаксиращо. Благодаря!
Наташа

Прочети още преживявания от курса Изкуството да живееш - Програма за щастие тук

Кратко анимационно видео за техниката Сударшан крия:

 

Anstehende Art of Living Kurse

Minimum 1 km
Founded in 1981 by Sri Sri Ravi Shankar,The Art of Living is an educational and humanitarian movement engaged in stress-management and service initiatives. Mehr