A propos

Art of Livingust

Sihtasutus Art of Living on mittetulunduslik hariduslik humanitaarorganisatsioon, mis tegeleb stressi vähendamisega ühiskonnas ja erinevate sotsiaalprojektidega. Organisatsiooni on asutanud 1981. a Gurudev Sri Sri Ravi Shankar ning see tegutseb praegu 151 riigis.

Organisatsiooni programmid põhinevad Gurudev rahufilosoofial: “Seni kuni me ei saavuta stressivaba meelt ja vägivallavaba ühiskonda, ei saavuta me ülemaailmset rahu.” Stressist vabanemiseks ja sisemise rahu saavutamiseks pakub sihtasutus Art of Living programme, mis hõlmavad hingamistehnikaid, mediteerimist ja joogat. Need programmid on aidanud miljonitel inimestel üle maailma saada üle stressist, depressioonist ja vägivaldsusest.

Sihtasutus Art of Living on levitanud rahu erinevates kogukondades mitmesuguste humanitaarprojektide kaudu, mis hõlmavad konfliktide lahendamist, katastroofiabi, maapiirkondade kestlikku arengut, naiste õigusi, vangide rehabilitatsiooni, kättesaadavat haridust ja keskkonna kestlikkust.

 
Founded in 1981 by Sri Sri Ravi Shankar,The Art of Living is an educational and humanitarian movement engaged in stress-management and service initiatives. Read More