ART Excel cursus – All Round Training in Excellence

"De ware maatstaaf van succes is een gelukkig, gezond, goed aangepast kind dat in staat is om effectief met uitdagingen van het leven om te gaan."
- Gurudev Sri Sri Ravi Shankar

De cursus wordt gegeven op een praktische en vrolijke manier, die jongeren van allerlei achtergronden leuk vinden.

Door ART Excel komen jongeren in de leeftijd van 7 en 12 bij hun hoogste potentieel en ontwaakt respect voor de hogere waarden van het leven.

ART Excel cursisten leren:
- De Vijf Gouden Sleutels tot succes
- Yoga en ademprocessen die helpen om angst en zorgen te laten verdwijnen
- Technieken die focus en concentratie verbeteren
- Simpele meditatie- en ontspanningstechnieken
- Vaardigheden om conflicten op te lossen; leiderschaps- en teamworkvaardigheden om succesvol te zijn in het leven.

Onze jongeren hebben naast academische vaardigheden ook levensvaardigheden nodig. Met veel plezier en lachen leren ART Excel cursisten waardevolle lessen over hoe je kunt delen met anderen, hoe je harmonieus kunt samenwerken en spelen en hoe je een gevoel van verbondenheid met anderen kunt ontwikkelen. Kinderen worden expressiever en voelen zich met allerlei groepen mensen natuurlijk en op hun gemak. Activiteiten zoals "maak elke dag een nieuwe vriend" en ‘random acts of kindness’ (willekeurige daden van vriendelijkheid) maken de kinderen bewust van wat anderen nodig hebben en helpen hen om menselijke waarden in hun dagelijks leven in te passen. Onze grootste critici - de kinderen zelf – hebben altijd lovende opmerkingen over deze programma’s.