Yoga

Wat is Yoga?

Wat is yoga? Kan iedereen yoga doen? Ja, iedereen. Weet je dat je eenvoudige yogaoefeningen hebt gedaan toen je een baby was? Yoga is geen acrobatiek - het is een holistische benadering om lichaam, geest en ziel één te maken.
Yoga en yogahoudingen brengen balans in je systeem. Totale gezondheid is niet alleen een gezond lichaam, maar ook een gezonde geest en ziel. Yoga werkt op al deze gebieden.
Alle ziektes zijn een manifestatie van onbalans in het lichaam. Ze geven ons het signaal dat we beter voor onszelf moeten zorgen yoga en lichaamshoudingen bieden eenvoudige en praktische oplossingen voor onze dagelijkse problemen.
Op lichamelijk niveau verbeteren de oefeningen de flexibiliteit van de spieren en de gewrichten. Ook masseren ze de organen en verbeteren zo de werking ervan. Yoga kan verschillende chronische ziektes genezen en het immuunsysteem verbeteren.
Meditatie is een van de belangrijkste aspecten van yoga, en het is essentieel om na yoga en pranayama te mediteren.

Wil je ook ervaren wat yoga voor je kan doen? Kom dan eens langs bij een van de wekelijkse Sri Sri Yoga sessies. Hier vind je waar in Nederland deze sessies worden gehouden.
 

SUBSCRIBE