Meditation og bevidsthed

Meditation And Awareness

Meditation makes you totally relaxed and at the same time sharpens your awareness.

Transformer smerte – med bevidsthed

Når vores bevidsthed hæves, bliver vi mere bevidste om de følelser, der rør sig i kroppen, og vi ser, at fornemmelserne ændrer sig. En intens følelse som smerte og en intens følelse som glæde bliver begge behagelige.

Kærlighed og smerte er meget tæt forbundet. Symbolet af Jesus på korset betyder, at korset er smerte, og Jesus er kærlighed. Den ene hører til den anden den. Bevidsthed transformerer denne smerte til lyksalighed, kærlighed til lyksalighed.

Tvivl forsvinder – med bevidsthed

Har du bemærket, at tvivl altid drejer sig om noget positivt?

  • Når du er lykkelig, tvivler du: ”Er jeg virkelig lykkelig?”
  • Hvis nogen fortæller dig, at de elsker dig, siger du: ” Mener du det? Er du sikker?”

Vi tvivler aldrig på det negative i livet:

  • Du tvivler aldrig på din eller andres vrede
  • Du tvivler aldrig på din depression
  • Hvis nogen siger til dig, at de hader dig, betvivler du det ikke

Vi tager for givet, at alle snyder og bedrager og så forsøger vi at finde nogen, vi kan stole på. Det bliver så svært at begå sig i verden.

Hvis du kan sætte spørgsmålstegn ved folks negativitet, kommer du tættere på virkeligheden.

Med denne bevidsthed vil du hæve din krops energiniveau og erfare:

  • At tvivlen forsvinder
  • At der er større klarhed i sindet
  • At forvirringen forsvinder fra sindet

Meditation er udvidelse af sindet

Meditation er en teknik, hvor sindet udvider sig og slapper af.

  • Når du er glad/lykkelig, føler du at noget i dig udvider sig
  • Når du er afslappet, udvider du dig automatisk

Det kan godt betale sig/det er umagen værd at kende denne udvidelse – for så kan intet forstyrre dig eller fjerne dit smil/få dit smil til at falme.

Ellers kan selv små ting få dig ud af balance/få dig til at miste balancen. Udtryk for tristhed er sindets sammentrækning. Det er det ikke værd, at udsætte dit sind eller dit liv for en sådan lidelse, en sådan elendighed.

Udvikling af intuitive bevidsthed – med/gennem meditation

Intuitiv bevidsthed, den intuitive kvotient kommer dig til hjælp. Hvis du mangler intuition, kan du ikke blive virkelig successfuld! Intuition er ikke bare tør tænkning. Det er en kombination af mavefornemmelse... følelser og intellekt. `Antarnath..Antargyan'.

Hvis du spørger nogle af de mest succesfulde mennesker i vores samfund, vil de bekræfte/bevidne/stå inde for dette: De handlede efter/de fulgte intuitionen og det gav dem success – ikke deres logiske planlægning eller tænkning. Naturligvis er dette nødvendigt – logik er nødvendig, men ikke alene-ikke kun! Det er nødvendigt med støtte fra den intuitive bevidsthed og at smile MERE!

Meditation forøger prana =>

Prana hæver bevidstheden =>

Højere bevidsthed bringer dig tæt på virkeligeheden

I sine kommentarer til PatanjaliYogasutras, siger Gurudev Sri Sri Ravi Shankar: ”(Med spirituel vækst) er der en observerende iver/skarphed. Man bliver fuldstændig afslappet, samtidig med at man besidder bevidsthedens skarphed og intelligensens styrke. Ens sanser bliver så klare. Man kan se bedre, tænke bedre, høre bedre. Som en ægte krystal, reflekterer dine sanser alle objekter/ting som een guddommelighed/guddom.”