Art of Living cursus (Deel 1, Art of Breathing)

Met de Art of Breathing ligt het antwoord op stress vlak onder je neus.

Heeft iemand je wel eens gevraagd om je adem in te houden en tot 10 te tellen? Misschien heb je deze tip om te kalmeren van stress wel eens gekregen en is je opgevallen dat het werkt. Wist je dat het mogelijk is om dag in dag uit diezelfde kalmte te bewaren? De sleutel tot meer geluk is helemaal niet ver te zoeken. Een leraar van Art of Living zal je zelfs vertellen dat hij vlak onder je neus ligt. Letterlijk. Het ligt in zo iets eenvoudigs als de adem.

En waarom de adem?

De mate waarin stress ons leven onnodig beïnvloedt, wordt over het algemeen enorm onderschat. Vaak klampt de geest zich vast aan boosheid, schuldgevoel of spijt over het verleden, of wordt geplaagd door angst en zorgen over de toekomst. Dit heen en weer slingeren van de geest veroorzaakt spanning en stress, zowel voor onszelf als voor de mensen om ons heen. Adem is de schakel tussen lichaam en geest en daardoor ook de sleutel tot het omgaan met onze gedachten en emoties.

Met de steeds maar toenemende druk op onze tijd hebben we meer energie nodig om met de stress van het dagelijks leven om te gaan. Vertrouwen, innerlijke vrede, enthousiasme en een lach - deze kwaliteiten komen van nature naar boven als het lichaam vol energie en vitaliteit is. Met de techieken van de Art of Breathing cursus leren we stress en negatieve emoties op te lossen, de geest te kalmeren en meer energie te krijgen.

Dus als je op zoek bent naar het geheim van geluk, waarom volg je dan niet een Art of Breathing workshop bij jou in de buurt? Begin met te leren om gelukkig te zijn - door je geest vrij te maken van stess.

Je kunt het allemaal bereiken door de workshop te volgen en de eenvoudige en leuke oefeningen te doen, samen met anderen en alleen thuis.

Kosten

De cursus kost € 300,-. Voor mensen op bijstandsniveau en 65+ kost de cursus € 200,- (korting altijd na overleg). Herhalers betalen € 150,-.

Meer informatie

De volgende cursus in jouw regio vind je in de agenda.

Voor alle vragen over de cursus kun je ook altijd terecht bij een leraar van Art of Living. Hier vind je een lijst van al onze 'teachers'.

Introworkshop

Je kunt ook zelf een introworkshop of informatieavond organiseren. Als je minimaal 8 mensen uitnodigt komen wij graag langs om de workshop of informatieavond te verzorgen. Dit is een prachtige gelegenheid om veel over de cursus en de technieken te weten te komen, er iets van te ervaren en al je vragen meteen te stellen. Dus mail (info@aofl.nl) ons gerust!

 

Upcoming Art of Living Courses

Minimum 1 km