Art of Silence (deel 2 en 3)

De Art of Silence, ofwel stiltecursus, biedt optimale mogelijkheden om diep naar binnen te gaan, ons mentale gebabbel te verstillen en diepe rust en innerlijke vrede te ervaren. Het oefenen van stilte om bewust onze energie en aandacht weg te halen bij de verleidingen in de buitenwereld, zijn al eeuwenlang in verschillende tradities gebruikt als een pad naar fysieke, mentale en spirituele vernieuwing.

Door verschillende processen die speciaal ontworpen zijn om ons voorbij onze meestal actieve geest te brengen, ervaren we een buitengewoon gevoel van vrede en hernieuwde energie, en nemen dat ook mee naar huis.

De cursus biedt:

  • Verjongende yoga
  • Twee tot vier dagen onder begeleiding stilte beoefenen
  • Unieke geleide meditaties ontworpen door Gurudev Sri Sri Ravi Shankar
  • Geavanceerde ademhalingstechnieken die ook na de cursus thuis beoefend kunnen worden.
  • Voortschrijdend inzicht in de wetten van onze geest en emoties. De cursus wordt meestal gehouden op een plek waar je ook overnacht en waar natuurlijke schoonheid en rust is. Geen wonder dat veel cursisten het zien als de ideale vakantie voor lichaam, geest en ziel.

In Nederland worden stiltecursussen non-residentieel gegeven, dat wil zeggen dat je niet overnacht op de plek waar de cursus wordt gegeven, maar thuis of bij andere mensen van Art of Living. Veel stiltecursussen worden in ons Europese centrum in Bad Antogast in het Zwarte Woud gegeven, van 3 tot 10 dagen.

Voorwaarden

Art of Living cursus (Deel 1, Art of Breathing)

Wil je meer informatie? Stuur dan een email naar silence@aofl.nl

Upcoming Art of Living Courses

Minimum 1 km