Even voorstellen

Ellen Doedens | Tineke Ebben | Sarah Ferwerda | Noor Francken | Liselotte GootjesIlonka de Haan | Kim Hartman | Mireille Heijltjes | Cleo Hoetmer | Reshma Kandhai | Marga van Klinken | Theo Land | Sonja LuthraJulika Marijn | Maja Miklic | Lillian Nouwen | Olga EstadellaEwald Poeran | Edith Rijken | Wim van Rijswijk | Anneke van Rosse | Lisette Sevens | Carine Staaks | Gerrie Sitoci | Peter van der Ven | Lucia Vieira

 

Ellen Doedens

Bemmel

Toen ik in 2003 voor het eerst de cursus Art of Breathing deed, was ik zeer onder de indruk van het effect van deze  eenvoudige ademtechniek.  Het dagelijks toepassen van deze ademtechniek heeft mijn leven een andere wending gegeven. Zwaarte heeft plaats gemaakt voor lichtheid, het serieuze voor speelsheid. Ik ben blij dat ik nu deze techniek kan doorgeven en mensen kan helpen de stress van de dag los te laten, de gedachtenstroom in hun hoofd te helpen verminderen en mensen heerlijk kan laten ontspannen. Lees meer op www.yogameteenlach.nl

Contact: ellen.doedens@aofl.nl | 06 - 50 957 400

 

Tineke Ebben

Maastricht

Een echt zuidelijk tintje met een internationaal sausje. Zo zou ik mezelf graag aan jullie willen voorstellen. Geboren en getogen in Limburg. Begonnen ooit als onaangekondigd cadeautje van mijn Afro-Amerikaanse vader aan mijn Zuid-Limburgse moeder in de winter van 69 als Hubertina G., maar gelukkig anderhalf later als Tineke verhuisd naar mijn nieuwe ouders in het dorpje St. Odilienberg, vlak bij Roermond. Heel veel creativiteit, zoals tekenen, schilderen, schrijven en vooral muziek heeft mijn hart altijd rijkelijk gevuld, evenals de nooit ophoudende zoektocht naar mijn afkomst en de diepere betekenis van het leven. Super happy en des te gezegender mag ik me daarom noemen, dat ik na mijn korte studie piano lichte muziek/jazz aan het Conservatorium van Maastricht, uiteindelijk deze exotische mix aan ingredienten dagelijks mag toepassen, delen en nuttigen met de grootst denkbare diversiteit aan mensen! Sinds september 2000 wijd ik nl. met veel bezieling mijn volledige leven aan de missie en werk van Sri Sri’s Art of Living: ‘Bestaan is een feit, het leven is een Kunst!’

Contact: tineke.ebben@aofl.nl | 06 - 14 536 311

sarah

 

Sarah Ferwerda

Rotterdam

Ik woon nu in Rotterdam en ik vind het Kralingse bos heerlijk! Ik hou van fietsen, reizen, films, nieuwe kleren en met de handen (creatief) bezig zijn. Naast mijn werk in de gezondheidszorg zet ik mij sinds 2005, na mijn eerste cursuservaring, actief in voor Stichting Art of Living. Dat komt omdat ik vanaf de eerste cursusdag wist, dat wat ik zou leren, het mijn leven zou veranderen. En dat heeft het ook gedaan! Eigenlijk nog meer dan ik me kan voorstellen. Ook de structuur/opzet van de stichting sprak mij direct aan. Ik vind het zo mooi: door de cursus te doen en te investeren in jezelf, help je tevens andere mensen op de wereld. Ik ben helemaal enthousiast en elke dag sta ik weer versteld. Wat is er mooier om dit te kunnen delen en de cursisten de mogelijkheid te geven om te ervaren en praktische handvatten aan te bieden. Daarom heb ik in 2010 mijn actieve inzet bij de Stichting mogen verrijken en ben ik met plezier teacher van de Art of Breathing cursus.

Contact: sarah.ferwerda@aofl.nl | 06 - 41 210 465

 

Noor Francken

Haarlem

Noor Francken -Janssens is mijn naam en ik ben moeder van 5 kinderen. Dol ben ik op kinderen en het geven van de Art of Living cursus aan onze jeugd is dan ook een feest. Art of Living is voor mij een enorme inspiratie bron waar je, naast teacher zijn. van alles kunt doen en ondernemen. Het idee dat je, zoals ik zelf ervaren heb, mensen op een heel natuurlijke manier tot volledige rust kunt brengen en zo hun hele potentieel naar boven komt, is echt uniek.

Contact: noor.francken@aofl.nl | 06 - 15 113 321 | kantoor 023 - 5 347 412

 

Liselotte Gootjes

Rotterdam

Liselotte: In 2002 kwam ik in aanraking met Art of Living en ik was gelijk gegrepen! De Art of Living technieken hebben mij veel gebracht en ik vind het erg mooi te zien wat de cursus bij anderen teweeg kan brengen. Met veel plezier begeleid ik de kriya’s in Rotterdam, en regelmatig ook elders in het land. Naast het geven van de Art of Living cursus, ben ik ook betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar de Sudarshan Kriya.

Contact: liselotte.gootjes@aofl.nl | 06 - 14 972 045 | 010 - 2 518 352

 

Ilonka de Haan

Voorst

De natuurlijke schoonheid en kracht van mensen fascineert mij mateloos. Met name als je hierdoor het leven leidt waarvoor je geboren bent. Mensen komen als vanzelf bij de essentie als de stress in hun lichaam en geest minder wordt. Daarom is het fantastisch om teacher te mogen zijn van de ademcursus van Art of Living. Het heeft een enorme bijdrage in mijn leven en het is heel fijn om te zien hoeveel het brengt bij de mensen die ik in de cursussen ontmoet.
In mijn dagelijkse werk bij ik trainer en coach bij Talentenbureau TalentFirst. Wij helpen mensen een handje bij het realiseren van hun dromen en dat ze al hun talenten gebruiken in hun werk. Mijn specialisatie is het geven van de workshop Talentbranding, om te komen tot jouw Merk IK, oftewel krachtig en authentiek naar buiten uitstralen wie je bent, wat je waard bent en wat je wilt in het leven.
Het is mijn droom om samen van deze aarde een mooiere plek te maken! Mijn motto is: “Wacht niet tot er een wonder in je leven komt … het wonder ben je zelf!”
www.ilonkadehaan.nl

Contact: ilonka.de.haan@aofl.nl | 06 - 25 058 995

 

Kim Hartman

Rijswijk

Hier ben ik in actie op een van onze jeugdkampen, Kim Hartman, geboren en getogen in Heerlen. Reislustig en ontzettend blij dat ik in 2003 Art of Living ben tegengekomen, precies datgene waarvan ik niet had durven dromen, dat het bestond! Met een aantal wel dan niet afgeronde studies, PABO, Geestelijke Gezondheidskunde en MTRO, heb ik in Art of Living de perfecte en effectieve mix van deze combinatie gevonden, waardoor ik het gevoel heb dat ik zinvol bezig ben. Voor mij niets mooiers als zoveel mogelijk uit mezelf te halen en door een goed voorbeeld te zijn én projecten te initiëren, anderen ook te inspireren om onze menselijke waarden te leven en er voor elkaar te zijn. Een streven dat steeds meer vorm krijgt en, zoals je begrijpt, een streven zonder eind, dus daarmee kan ik nog wel even vooruit!

Contact: kim.hartman@aofl.nl | 06 - 13 116 989

 

Mireille Heijltjes

Heerlen

Mijn eerste ontmoeting met Art of Living vond plaats in 1997 toen ik voor het eerst de basiscursus deed. Daarna volgden bijna jaarlijks de fase 3 in Bad Antogast, DSN en TTC 1 en 2. Achteraf gezien is dit waarschijnlijk het beste dat ik ooit heb gedaan. Na al deze jaren kan ik met zekerheid vaststellen dat de beloften die in verband met de cursussen worden gedaan daadwerkelijk worden waargemaakt als je de kennis en de oefeningen in je dagelijks leven toepast. Art of Living biedt niet alleen grenzeloze mogelijkheden voor persoonlijke ontplooiing op alle gebieden die er in het leven toe doen, maar ook praktische oplossingen die de wereld beter, schoner, vrediger en liefdevoller maken. Ik hoop dat nog veel meer mensen dit in de toekomst zullen ervaren.

Contact: mireille.heijltjes@aofl.nl | 045 - 5 228 936 | 06 - 21 844 589

Cleo  

Cleo Hoetmer

Amsterdam

In 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met Art of Living. De cursus heeft mij in contact gebracht met de grootste en sterkste krachtbron in mijn leven. Sindsdien is mijn leven een stuk leuker en lichter. Ik heb het genoegen om een Art Excel en Yes-teacher te zijn en deze ervaringen te mogen delen met kinderen en tieners. Daar ben ik erg blij mee. Ik ben ruim 7 jaar werkzaam geweest als docente biologie op een middelbare school en tegenwoordig verdien ik mijn brood als advocaat.

Contact: cleo.hoetmer@aofl.nl | 06 - 23 404 083

 

Reshma Kandhai

Amsterdam / Almere

Ik woon en werk als projectmedewerker in het prachtige Amsterdam. In mijn studententijd in Suriname kwam ik in aanraking met Art of Living en ben sindsdien een grote fan, vooral omdat het mij een warmer, liefdevoller en een relaxter mens heeft gemaakt. Voor Art of Living was ik ook wel vrolijk en happy, maar er hoefde maar even iets te gebeuren of weg was de vrolijkheid en het gelukkige gevoel; met behulp van de ademtechnieken kan ik veel sneller negatieve gebeurtenissen loslaten, ga ik lichter door het leven en het belangrijkste, het is voor mij de meest diepe ontspanning die er is. Na het doen van de Art of Living had ik meteen iets van, dit is heel bijzonder, dit wil ik delen met anderen en dat motiveert mij nog steeds als vrijwilliger/teacher.

Contact: reshma.kandhai@aofl.nl | 06 - 16 448 350

 

 

Marga van Klinken

Amsterdam

Ik ben geboren in 1963, sinds 1992 diepgeraakt door Sri Sri en betrokken bij Art of Living. Vanaf 1999 ben ik teacher van de Art of Breathing cursus en sinds 2009 geef ik ook de Ken je Kind workshop voor ouders, inmiddels ook de Ken je Tiener workshop en op scholen de Les zonder Stress Training aan docenten. Samen met mijn man Rico en kinderen Klaartje, Marijn en Yara woon ik op een mooi plekje aan de rand van Amsterdam. Ik heb sinds 1987 mijn eigen praktijk als coach en trainer en begeleid mensen o.a. met aurareading en reïncarnatietherapie en stembevrijding. Sri Sri en Art of Living betekenen voor mij een diepgaande bron van inspiratie,kennis en liefde. Ik vind het heel fijn, zinvol en bevredigend om dit met anderen te delen!
www.margavanklinken.nl
 

Contact: marga.van.klinken@aofl.nl | 06 - 55 855 188 | 020 - 6 822 508

 

Theo Land

Utrecht

Getrouwd met Irma, we hebben samen 2 dochters, Elsemieke van 16 en Rozanne van 19. Sinds 2004 zijn we met het hele gezin verbonden met Art of Living. Dat doet ons als gezin erg veel goed. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en begeleid ik als interim programmamanager, adviseur of coach organisaties bij het vernieuwen en innoveren van hun business. Ik richt mij hierin op duurzame vernieuwing door de rol van mensen centraal te stellen.

Art of Living brengt mij bij de essentie van mijn eigen leven. Dit geeft mij een diep gevoelde basis van waaruit ik de dingen doe die voor mij wezenlijk zijn. Ik voel mij zelf hierdoor geïnspireerd om mijn ervaringen met Art of Living te delen en over te brengen aan andere mensen. Thuis in mijn gezin, in mijn werk en door als teacher voor Art of Living dienstbaar te zijn in de maatschappij. www.omni-focus.nl

Contact: theo.land@aofl.nl | 06 - 54 937 320

 

Sonia Luthra

Haarlem / Heemstede

Ik ben half Indiaas, half Nederlands, afgestudeerd in de Ontwikkelingspschologie, en sinds 2000 verbonden met Art of Living. Ik ben getrouwd met Robert Knol, en moeder van twee geweldige zoons, Alexander en Sebastiaan.
Al van jongsaf aan is er een grote liefde en compassie voor alle mensen en wilde ik mijn mogelijkheden en talenten gebruiken om anderen te laten voelen dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn, zelfs heel speciaal, en hoe belangrijk het is om vanuit je zelf, je kern en innerlijke kracht te leven.
In 2000 kwam ik door Robert in contact met Art of Living, en de verschillende cursussen brachten een grote verdieping.
Vooral de Liefdevolle ont"moet"ingen met Sri Sri Ravi Shankar voeden mijn ziel. Twee jaar geleden werd ik de eerste actieve Sri Sri Yoga teacher in Nederland. Dit gebeurde nadat de eerste deel van de Sri Sri Yoga opleiding zo’n diepgaande prachtige ervaring was hoe een volledig leven te leven in je dagelijkse leven, dat ik dit met iedereen wilde delen.
Het geeft me heel veel vreugde iedereen de eenvoud en liefdevolle kracht van Sri Sri Yoga te laten ervaren: je bent van harte welkom!
http://www.srisriyoga.nl

Contact: sonia.luthra@aofl.nl | 06 - 41 189 335

  

 

Julika Marijn

Amsterdam

Als ik de Art of Breathing cursus geef raakt het me elke keer weer om het transformerende effect van de cursus te zien. Art of Living is een verrijkend geschenk voor de mensheid en het is voor mij altijd een geschenk om de ademcursus te kunnen teachen. Daarbij vind ik het heerlijk om te zingen bij de satsangs. Ik woon in Amsterdam en naast mijn activiteiten voor Art of Living werk ik als actrice, presentatrice en voice-over.
Je kunt ook mijn website bezoeken : www.julikamarijn.nl

Contact: julika.marijn@aofl.nl | 06 - 26 706 173 | 20 - 6 766 303

 

Maja Miklic

Rotterdam / Groningen

Maja Miklic (1975) is sinds haar jeugd op zoek naar verdieping geweest. Maja is geboren en getogen in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. De eerste yogalessen kreeg zij van Katiza Satya in Amsterdam. Door de fijne, ontspannen lessen was Maja direct verkocht. Vanaf het jaar 2002 heeft ze diverse yogacursussen en meditatietrainingen gevolgd via Art of Living in Europa, Canada en India. Tijdens de Sri Sri Yoga teachertrainingen in 2005 en 2007 kreeg zij lessen van yogi Krishan Verma. Maja is een gecertificeerd Sri Sri Yoga docente en ook geschoold via de Saswitha-opleiding voor Wijsbegeerte en Yoga in Bilthoven. Maja verzorgt naast de wekelijkse lessen ook Sri Sri Yoga workshops in Groningen en Rotterdam.
www.mayayoga.nl
Contact: info@mayayoga.nl| 06 - 52 697 252

  

Lillian Nouwen

Neeroeteren (België)

Toen ik in 1998 kennis maakte met Art of Living, was ik er meteen van overtuigd: Art of Living is een investering voor de rest van je leven. Het heeft mij heel veel gebracht, en dat doet het nog steeds. Ik verwonder me er steeds weer over als ik een Art of Living cursus geef hoe goed het de mensen doet, hoe het hun leven verrijkt.
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en een dochter en we wonen sinds eind 2007 in Neeroeteren in Belgie, niet ver van de Nederlandse grens. Sinds een paar jaar heb ik mijn baan als adjunct-directeur van een groothandel ingeruild voor Shankara Europe, die de boeken, dvd’s en cd’s enz. van Art of Living publiceert, distribueert en verkoopt in Europa. Daarnaast ben ik natuurlijk veel met Art of Living bezig, wat me veel voldoening geeft. Kortom, een roeping vervuld.

Contact: lillian.nouwen@aofl.nl | 0032 - 89 510 094

olga 

Olga Estadella

Den Haag

I’m from Barcelona, Spain, and I live in The Netherlands since September 2008. I began my career teaching International Law at the Autonomous University in Barcelona after completing my Doctoral degree in 1992. A few years later, due to my personal circumstances of moving around the world, and my passion for health, yoga and meditation I took a total shift in my profession to follow a dream on helping others…..but without giving up teaching!! After several courses on alternative medicine in London, Manila, Mexico and Spain and many years of study, I graduated on Osteopathy at the Dieva School of Quiromasage and Manual Therapies (Alicante, Spain)

Art of Living brought me a great balance, happiness and enthousiam to my life. Yoga, Sudarshan Kriya and meditation are now part of my daily routine that helps to maintain my body tuned-in and to keep a smile on my face! However, the biggest joy is to be able to help others, to serve them with all my heart without expecting anything back in return. Since 2010 I’m teaching the Art of Breathing Courses and everytime I’m just amazed to see what a strong transformation can 18 hours bring to people! I feel so blessed that I can help others to unfold their full potencial and succed in life!

Contact: olgaestadella@hotmail.com | 06 - 13 342 966

 

Ewald Poeran

Neeroeteren (België)

Ewald Poeran ontmoette Z.H. Gurudev Sri Sri Ravi Shankar in januari 1995. Deze ontmoeting met Sri Sri veranderde zijn hele leven.
Weinig mensen hadden destijds nog van Art of Living gehoord, Art of Living stond nog op een laag pitje in Europa. In 1996 heeft Sri Sri Ewald gevraagd zijn baan op te zeggen. Voor veel mensen was dat een schok in die tijd. Maar voor Ewald voelde het goed, hij had alle vertrouwen in Sri Sri en ging er helemaal voor. Vandaag de dag is hij nog steeds het hoofd van de organisatie in Nederland, de voorzitter van de zusterorganisatie IAHV Netherlands, en de directeur van Shankara Europe Holding BV. Daarnaast is hij bestuurslid van Art of Living in België en grondlegger van Art of Living in Polen. Sinds de aanvang is hij nauw betrokken bij de organisatie van nationale en internationale programma’s van Sri Sri in Europa. Hij beheert -samen met nog 1 collega- het secretariaat van Sri Sri in Europa. Naast dit alles is hij ook senior-trainer van het AOL1 en APEX programma.
Ewald zegt -na vele reizen en samen zijn met Sri Sri- dat zijn ervaring is: Verlies nooit vertrouwen, heb een vastbesloten commitment, en weet dat als je goed doet, al het goede naar je toekomt.
Sri Sri is tot op heden Ewald’s bron van inspiratie, een levend voorbeeld, van wijsheid, liefde en compassie.

Contact: ewald.poeran@aofl.nl | 06-21 598 733

 

Edith Rijken

Zeist

Na een enerverend en druk leven kwam ik in 1995 in aanraking met het geschenk dat Sri Sri Ravi Shankar de wereld heeft gegeven, Art of Living.
Ik ervaar nog dagelijks dat het werken met de Sudarshan Kriya ademhaling de kracht heeft om ieder aspect van het leven tot een kunst te maken en dat de adem veel meer is dan iets dat ons in leven houdt.
Ik kan nu diep in mijzelf genieten van stilte, vrede en dankbaarheid voor al wat is.
Daarom werd ik in 1999 teacher, om in onze prachtige cursussen de Sudarshan Kriya aan iedereen door te geven.
JAIGURUDEV

Contact: edith.rijken@aofl.nl | 030 - 6 911 558

 

Wim van Rijswijk

Alkmaar

In mijn studententijd leerde ik voor het eerst mediteren, nu zo’n dertig jaar geleden. Dat heeft mijn leven een hele nieuwe wending gegeven en op alle fronten verrijkt, van binnen uit. In het dagelijks leven ben ik getrouwd en vader van vijf kinderen, drie eigen zoons plus twee aangetrouwde dochters van mijn lieve vrouw. Ik ben werkzaam als manager op een grote researchafdeling, een drukke baan. De meditatie en de Sudarshan Kriya brengen rust, warmte en balans in mijn leven.
Na het ‘heengaan’ van mijn vorige leermeester, Maharishi Mahesh Yogi, ben ik in 2008 bij Art of Living gekomen en heb ik Gurudev Sri Sri Ravi Shankar ontmoet. Die ontmoeting heeft een hele grote indruk op me gemaakt en heeft me nieuwe verrijking gegeven, zowel in mijn meditaties als in het dagelijks leven. Na een opleiding in India bij Guruji en zijn zus Bhanu, ben ik nu binnen Art of Living actief als leraar voor de Sahaj Samadhi meditatietechniek. Sahaj Samadhi meditatie is een moeiteloze meditatietechniek van ongekende schoonheid en eenvoud en ik vind het heerlijk om deze techniek door te kunnen geven.

Contact: wim.van.rijswijk@aofl.nl | 06 - 51 288 775

anneke 

Anneke van Rosse

Den Haag

Toen ik begin 2009 de Art of Breathing cursus deed, was ik verrast door het enorme positieve effect dat ik in mijn dagelijks leven ervaarde, simpelweg door de ademhalingstechniek toe te passen. Niet alleen vond ik veel meer rust en kon ik echt ontspannen, ik realiseerde me ook dat ik ineens enorm van het leven genoot. Ik was er al snel van overtuigd dat dit een groot geschenk is en dat ik dit met meer mensen wilde delen. Ik ben me in gaan zetten voor de stichting en geef nu de Art of Breathing cursus. Het is prachtig om ook bij de cursisten het effect te zien van 4-daagse cursus.

Naast vrijwilliger voor Art of Living, werk ik als manager in de luchtvaartindustrie. Voor mij is dit de best mogelijke  combinatie!

Contact: anneke.van.rosse@aofl.nl | 06-1429 1290

 

Lisette Sevens

Lochem / Enschede

Ik ben geboren (1949) en getogen in Brabant en woon vanaf mijn 19e in Amsterdam.
Na een zeer aardse topsportcarrière van 10 jaar, Nederlands dameshockeyteam, met als hoogtepunt een gouden medaille op de Olympische Spelen van Los Angeles (1984), ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de spirituele kant van het leven. In 2004 kwam Art of Living op mijn pad en ben sindsdien steeds actiever geworden voor deze stichting. Mijn gedrevenheid en discipline, kenmerkend voor de topsporter in mij, mondde uit in het teacherschap, in december 2007, zodat ik nu met hart en ziel ademcursussen geeft.
‘Aan het eind van iedere cursus ervaar ik zoveel dankbaarheid als ik de mensen zo blij en licht zie, zo ontspannen, vol enthousiasme en verbondenheid. Dankbaar dat ik het geluk heb dat ik doorgeefluik mag zijn voor deze fantastische cursus.’
Wil je meer over mij weten, kijk dan op http://www.lisettesevens.nl

Contact: lisette.sevens@aofl.nl | 0573 - 459 107 | 06 - 165 195 33

 

Gerrie Sitoci

Ghana (Afrika)

Mijn naam is Gerrie Sitoci, ik ben gehuwd, moeder van drie fantastische kinderen en teacher van cursus 1 en Sri Sri Yoga. Van kinds af aan had ik de wens een gezin te stichten en mensen te helpen. Dit laatste heb ik op verschillende manieren gedaan maar ik miste nog steeds iets tot bij mij het kwartje viel; “Vrijwilliger zijn bij Art of Living is DE manier om mensen te helpen.”
De vervulling in mijn leven is voor mij vanaf dat moment heel duidelijk. Het gezin en werken aan “One world family”. Hiervoor ben ik dankbaar vanuit heel mijn hart.

Contact: gerrie.sitoci@aofl.nl | 06 - 11 176 394

 

Carine Staaks

Roggel

Het is mijn passie om mensen te helpen om volledig tot ontplooiing te komen, te zien bloeien en om zoveel mogelijk lachende gezichten te zien.
Mijn ervaring leert mij dat de cursus van de Art of Living het begin is van een vreugdevol, vreedzaam en stressvrij leven en maatschappij. www.hhleudal.nl

Contact: carine.staaks@aofl.nl | 06 - 10 707 024

peter 

Peter van der Ven

Den Haag

In januari 2007 kwam Art of Living op mijn pad en heb ik de Art of Breathing cursus gedaan. Mede door de enthousiaste teacher Irena werd ik zelf ook enthousiast. Ik merkte meteen de veranderingen in mij na mijn hartinfarct waar ik erg gestresst van was geraakt: beter slapen, meer ontspannen en mijn concentratie en humor kwam terug. Ik deed al 8 jaar meditatie maar gecombineerd met de ademhalingsoefeningen die ik had geleerd kwam de meditatie tot een veel diepere ontspanning. En nu geniet ik elke dag van het leven omdat ik heb geleerd om meer in het Nu te blijven. Kort na de cursus ben ik als vrijwilliger actief geworden binnen Art of living omdat ik sociale verantwoordelijkheid en belangrijke waarde vind.Dit vond ik zo mooi dat ik besloot om teacher te worden om mijn ervaringen te delen met anderen. Uiteindelijk heb ik de inspirerende teacher opleiding in januari 2012 afgerond (Bangalore, India). Ondertussen heeft mijn vrouw ook de cursus gedaan wat tot een verdieping van onze relatie heeft geleid. Ik voel me thuis binnen Art of Living als educatieve non-profit organisatie omdat mijn persoonlijke passie is mensen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ook sprak mij aan dat de opbrengsten van de cursussen naar goede doelen projecten gaan in de hele wereld en die voor een groot deel ook door Art of Living worden uitgevoerd.
In mijn dagelijkse werk ben actief als loopbaan-, lifecoach en trainer en doe dit met veel liefde en plezier. Ik begeleid ondermeer mensen om hun natuurlijke talenten te ontdekken en gebruiken. Daarnaast ben ik op het gebied van loopbaanadvies: redacteur, mentor van loopbaanprofessionals en schrijf gedichten over mijn dagelijkse belevingen.
Heb je vragen over de Art of Living, de cursussen of mijn ervaringen dan wil ik graag hierover met je praten.

Contact: peter.van.der.ven@aofl.nl | 06-21832935

 

Lucia Vieira

Bad Antogast (Duitsland)

Eind 1998 volgde ik mijn eerste Art of Living cursus. Een spetterende ervaring !!! Het was alsof er een grote rugzak vol met stenen van mijn rug was afgehaald. Ik had geen idee dat ik ZOVEEL spanningen had opgebouwd. Ik voelde me eindelijk weer lekker in mijn vel en werd niet gauw boos of verdrietig.
Ik besefte dat iedereen deze cursus wel kon gebruiken en meldde mij als vrijwilliger aan bij Art of Living voor het organiseren van cursussen. De transformatie van mensen door de cursus, elke keer weer, raakte mij zo diep, dat ik steeds meer tijd aan Art of Living ging besteden. Het mooiste kado dat ik ooit heb gekregen is het geven van de kinder- en jongerenprogramma’s van Art of Living. Prachtig om te zien dat in 4,5 dag tijd de jeugd veel sterker in het leven staat en al hun talenten meer naar buiten komen.

Contact: lucia.vieira@aofl.nl