Wisdom Series

Met humor en inzicht laat Gurudev Sri Sri Ravi Shankar de diepgaande kennis van oude heilige teksten herleven in de vorm van commentaren die de wijsheid gemakkelijke toepasbaar maken in het dagelijks leven. De centra van Art of Living bieden groepssessies aan waarin deze commentaren worden bekeken en besproken. De commentaren zijn ook verkrijgbaar in audio en video in de Art of Living shop.

Ashtavakra Gita

Een van de meest verlichte gesprekken over de aard van de werkelijkheid.

De Ashtavakra Gita geeft het gesprek weer tussen de wijze Ashtavakra en Janaka, een koning met grote wereldse verantwoordelijkheden en diepe spirituele vragen over de aard van de werkelijkheid. “Wat is echt?” vraagt Janaka. Zo begint een uniek gesprek, waarin Ashtavakra Janaka bij de hand neemt en hem stap voor stap naar de diepere niveau's van begrip leidt. Gurudev’s commentaren ontsluiten deze oude wijsheid en brengen haar tot leven in onze moderne tijd.

Narada Bhakti Sutras

Inspiratie en praktische inzichten voor zoekers naar waarheid.

Het opbloeien van liefde voor het Goddelijke wordt Bhakti genoemd. In een bijzondere vertaling van de originele tekst van de Bhakti Sutras door de oude wijze Narada, onderzoekt Sri Sri het ontwaken en de extase van Goddelijke liefde.

Patanjali Yoga Sutras

De toonaangevende tekst over de groei van het bewustzijn.

Sri Sri vertaalt en interpreteert de oude Yoga Sutras van Maharishi Patanjali en brengt de diepe wijsheid aan het licht die Patanjali's woorden bevatten. Hij legt uit hoe we deze kennis in onze dagelijkse ervaringen kunnen toepassen en leert ons de praktische technieken van Patanjali voor het realiseren van eenheid met het Goddelijke.